Kirjaudu sisään
Luotettava.fi Logo

Lisää myyntiä hyvillä suosituksilla

Suosittelisitko sinä hyvin toimivaa ja palvelevaa verkkokauppaa ystävällesi?

Luotettava.fi -suosittelupalvelua käyttämällä verkkokauppa kerää asiakkaiden suosittelut esille ja auttaa uusia asiakkaita tekemään ostopäätöksen suositusten perusteella. Hyvät suositukset yhdessä tähtilogon kanssa antavat verkkokaupasta luotettavan kuvan ja vaikuttavat positiivisesti myyntiin.

Luotettava.fi -palvelussa kuluttajien on mahdollista antaa verkkokaupalle peukku ylös tai alas ja kirjoittaa suosituksia Facebookin kautta. Samalla kuluttaja voi jakaa suosituksen omalle Facebook-seinälle ja markkinoida verkkokauppaa kaikille Facebook-kavereilleen.

Verkkokauppa saa lisäksi Luotettavuusluokituksen. Verkkokaupasta ostavilla on mahdollisuus arvioida verkkokaupan toimintaa (asiakaspalvelu, ostokokemus ja toimitus) sekä kirjoittaa suositus. Ostajien jättämien arviointien perusteella verkkokauppa saa Luotettavuusluokituksen. Luotettavuusiluokitus näkyy verkkokaupassa tähtilogona. Mitä parempi tähtilogo, sitä luotettavampi verkkokauppa on asiakkaan silmissä.

Palvelun sisältö

Peukku ylös / alas

Kuluttajat voivat antaa verkkokaupalle peukkuja. Peukkujen määrää ei ole rajoitettu vaan niitä voi antaa aika ajoin useamman per käyttäjä. Peukut näkyvät verkkokaupassa luotettava.fi -palkissa.

Facebook-suositus

Kuluttaja voi antaa verkkokaupasta oman suosituksen Facebookin kautta. Suositus tulee henkilön oikealla Facebook-nimellä ja on näin ollen uskottava muiden henkilöiden silmissä. Suosittelun kirjoituksessa henkilö valitsee haluaako hän jakaa sen myös omalle Facebook-seinälle. Kun suositus jaetaan Facebookissa omalle seinälle, näkyy se myös kaikille Facebook-kavereille. Tämän jälkeen suosittelijan kavereista voi hyvinkin tulla uusia verkkokaupan asiakkaita.

Luotettavuusluokitus

Verkkokaupasta ostavilla on mahdollisuus arvioida asiakaspalvelua, ostokokemusta ja toimitusta. Ostaja tekee arvioinnin helposti hänelle sähköpostiin lähetetyn kertakäyttölinkin takaa löytyvällä lomakkeella. Arvioinnin perusteella verkkokauppa saa Luotettavuusluokituksen ja tähtilogon näkyville verkokauppaan. Paljon tähtiä kerännyt verkkokauppa on luotettava asiakkaan silmissä ja auttaa ostopäätöksen syntymisessä. Luotettavuusluokitus kuuluu maksulliseen palveluun.

Luotettava.fi -palkki verkkokauppaan

Verkkokauppaan voi asettaa näkyviin Luotettava.fi-palkin. Palkissa voi valita näkymään peukut, suosittelut ja tähtilogon (maksullinen versio). Palkin väritystä ja näytettäviä asioita voi säätää hallinnan kautta mieluisaksi.

Katso esimerkki palkista www.ostapuhelin.fi demokaupasta.

Luotettava.fi -tietosivu

Verkkokaupan tietosivu näytetään www.luotettava.fi -palvelussa. Verkkokaupassa olevaa palkkia napsauttamalla käyttäjä ohjataan tietosivulle missä näkee suosittelut paremmin, verkkokaupan tiedot ja Luotettavuusluokituksen (maksullinen versio).

Katso esimerkki www.ostapuhelin.fi tietosivusta täältä.

 

Hinnasto

Luotettava.fi - Hinta 89 euroa / vuosi

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24%.

 

Yhteystiedot

Kysy lisää! Luotettava.fi asiakaspalvelusta saat arkisin 9-17 nopeasti apua sähköpostilla asiakaspalvelu@luotettava.fi

Palvelua ylläpitää Suomen Valmispalvelut Oy

Luotettava.fi Facebookissa:  

© Luotettava.fi - Käyttöehdot